Over CloudworxX

Image

CloudworxX

CloudworxX begeleidt organisaties met cloud vraagstukken. Met unieke concepten is Cloudworxx de partner voor organisaties in hun transitie naar de cloud. CloudworxX bestaat sinds 2019 en samen met ApproxX, uitgever van innovatieve Location Based Services apps zoals de Flexxapp (een app die helpt bij het zoeken van collega's en beschikbare werkplekken) en de Traxxapp (een webapp waarmee medische apparatuur kan worden gezocht.

CloudworxX en ApproxX bundelen de krachten om geïntegreerde oplossingen te kunnen bieden en is derhalve in staat een volledige set van bewezen oplossingen van vooraanstaande technologiepartners te leveren. Tenslotte helpt CloudworxX organisaties bij het beveiligen van Cloud omgevingen.

CloudworxX bestaat uit een team van 4 zeer ervaren professionals met een gecombineerde ICT ervaring van meer dan 100 jaar.

Dries Boas www.linkedin.com/driesboas
Edward van Zuidam www.linkedin.com/edwardvanzuidam
Sander Munsterman www.linkedin.com/sandermunsterman
Ronald Bakker www.linkedin.com/ronaldbakkerImage

Referentie 1

De BAR organisatie is een samenwerking van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De BAR gemeenten zijn een enthousiast gebruiker van onze Flexxapp. Medewerkers van deze gemeenten kunnen in hun app zien waar werkplekken beschikbaar zijn en waar collega's zich bevinden. Ook biedt het de mogelijkheid vergaderruimten te reserveren en na afloop weer vrij te geven voor de volgende vergadering.

Meer informatie over de BAR organisatie
Image

Referentie 2

Sita Onair is een toeleverancier van innovatieve oplossingen in de luchtvaartindustrie. Haar oplossingen verhogen de veiligheid en het comfort van vliegtuigen. Zo levert ze infotainment systemen voor passagiers en informatiemanagement systemen voor in de cockpit. Sita Onair maakt gebruik van onze hard- en software expertise.

Meer informatie over Sita Onair N.V.