Transitie naar de Cloud

CloudworxX helpt uw organisatie in de overgang van een on premise omgeving naar een veilige, gecentraliseerde Cloud oplossing, gebouwd op vertrouwde softwarediensten zoals Microsoft Office365 of Azure.

Wij begeleiden u in de transitie naar de Cloud, helpen u met het analyseren van uw organisatie en helpen u met het selecteren van de softwarediensten die daar het best op aansluiten.
 

Microsoft Office365

De wereldwijde standaard van een softwarepakket waarmee de meestvoorkomende kantoortaken kunnen worden vervuld is Office365 van Microsoft. Samen met de on premise versie van dezelfde software wordt deze tooling door 97% van de kantoormedewerkers gebruikt. CloudworxX beschikt over een uitgebreide competentie voor het leveren, installeren en onderhouden van uw Office 365 omgeving.

Meer info
 

Track & Trace

De Traxxapp is een Asset Management Track & Trace systeem voor de zorg.

Met de Traxxapp kunnen zorgmedewerkers (logistiek, facilitair, business analist etc.) medische apparatuur/hulpmiddelen lokaliseren. Traxxapp is een dashboard waar kan worden gezocht naar specifieke hulpmiddelen. De Traxxapp kan koppelen met Asset Management Software zoals Ultimo, SAP etc. Het systeem is daardoor ook erg nuttig voor service en onderhoud (externe onderhoudsmonteurs)

Meer info
 

Ontzorgwerkplek

De ontzorgwerkplek is een uniek concept waarbij de medewerker via een device of een USB stick eenvoudig en snel toegang heeft tot een beveiligde digitale (virtuele) werkplek

Meer info
 

Wireless Networking

Wireless networking is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Het biedt de mogelijkheid om altijd en overal over je data te kunnen beschikken. Dit geldt niet alleen voor de scenario's in ons privé leven maar ook in kantooromgevingen. Het biedt de mogelijkheid om een laptop of telefoon van de ene naar de andere vergaderruimte mee te nemen en toch op het bedrijfsnetwerk te blijven en bereikbaar te blijven voor moderne communicatiemiddelen. CloudworxX werkt samen met HPE Aruba, DE toonaangevende leverancier van wired en wireless netwerk apparatuur, als ook een breed scale aan security producten, zoals Clearpass
 

Security

Security is niet meer alleen een belangrijk onderdeel van iedere geautomatiseerde omgeving maar security is rand voorwaardelijk geworden. Niet alleen vanwege de noodzakelijke bescherming van de eigen data maar ook omdat de wetgever steeds verdergaande eisen aan ons stelt. Bovendien verandert de maatschappelijke omgeving. Cyberterrorisme en -criminaliteit nemen toe en er is een steeds grotere hoeveelheid kennis en ervaring nodig om deze bedreigingen het hoofd te bieden. CloudworxX biedt haar klanten deze skills.

Meer info
 

Servers

Zoals ook onze naam al suggereert is de beweging van bedrijfsprocessen en -data richting de cloud al een aantal jaren gaande. Toch hebben wij ook klanten die om voor hen moverende reden gebruik maken van hun eigen on premise omgeving. Dit kan zijn in hun eigen computerruimte of een gehuurde ruimte van een co-locatie provider. Wij zijn leverancier van de servers systemen van HPE, DELL en Lenovo
 

Software Asset Management

Software Asset Management is het complete proces rondom het beheren en optimaliseren van de aankoop, het onderhoud en de implementatie van softwarepakketten binnen een organisatie. CloudworxX kan uw organisatie ondersteunen door middel van expertise en gespecialiseerde tooling om uw software landschap in kaart te brengen. Dit verhoogt de efficiency, verlaagt de kosten en zorgt tevens voor een verbeterde security omdat softwarepakketten met ingangen in uw netwerk uitgeschakeld worden wanneer deze niet meer worden gebruikt. CloudworxX is partner van Snow Software.